Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luontokävely – maatalousympäristön monimuotoisuus

07.06.2023 @ 17:00 - 19:00

One Health Finland järjestää tänä keväänä ensimmäistä kertaa kaikille avoimen Luontokävelyn!

Ensimmäinen Luontokävely järjestetään ke 7.6.2023 klo 17–19, Helsingissä Viikissä, minne olemme kutsuneet akroekologian professorin Juha Heleniuksen Helsingin yliopistosta kertomaan maatalousympäristön monimuotoisuudesta ja sen kytköksistä yhteiseen terveyteen.

Alkuun OHF pitää pienen tervetuliaispuheen, jonka jälkeen pääsemme kuuntelemaan asiantuntijavieraan lyhyen alustuksen Luontokävelyn aihepiiristä. Yhteislähtö ja alustukset pidetään Helsingin yliopiston koetilan läheisyydessä, Food & Co Tähkä -ravintolan edustalla (Koetilantie 7, 00790 Helsinki). Tämän jälkeen kävelemme Viikin koetilan lähiympäristössä keskustellen aiheesta, havaintoja tehden. Tapahtuma on kokonaan ulkona, joten muista siis varautua säähän sopivin varustein ja vetäistä jalkaan myös kävelyyn sopivat, mukavat kengät!

Jatkossa tarkoituksena on järjestää kävelyitä muutaman kerran vuodessa ja toista Luontokävelyä onkin alettu suunnittelemaan loppukesään/alkusyksyyn. OHF kutsuu tapahtumaan asiantuntijoita kertomaan luonnon monimuotoisuudesta yhteisen terveyden ylläpitäjänä. Kävelyiden tarkoitus on tutustuttaa ihmisiä sekä lähiluontoon että luonnon monimuotoisuuteen one health -hengessä.

  • Mitä: Kaikille avoin Luontokävely – Maatalousympäristön monimuotoisuus ja sen kytkökset yhteiseen terveyteen, puhujavieraana Juha Helenius, agroekologian professori, Helsingin yliopisto
  • Milloin: keskiviikko 7.6. klo 17-19
  • Missä: Koetilantie 7, 00790 Helsinki (ravintola Food & Co Tähkän edusta, Viikki)

Details

Date:
07.06.2023
Time:
17:00 - 19:00
Event Tags:

Organizer

One Health Finland ry
Email
info@onehealth.fi
View Organizer Website

Venue

Ravintola Tähkä
Koetilantie 7
Helsinki, Finland
+ Google Map