Vuoden 2018 hallitus

valittiin yhdistyksen syyskokouksessa 17.11.2017 ja siihen kuuluvat puheenjohtaja, kuusi varsinaista jäsentä sekä yksi varajäsen.

Johanna Muurinen
puheenjohtaja
Antibioottiresistenssiä maatalousekosysteemeissä tutkiva agronomi (MMT), joka haluaa muistuttaa, että ihmiskunnan suurimmat haasteet eivät tottele tieteidenvälisiä rajauksia.
LinkedInFacebookTwitter
Jan Mattila
varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja
Ekonomi ja eläinlääkäri, jonka mielestä ratkaisu terveydenhuollon ongelmiin löytyy sosiaalisesti vastuullisesta yrittämisestä ja tietojärjestelmien tehokkaasta hyödyntämisestä.
LinkedInFacebookTwitter
Johannes Cairns
sihteeri
Antibioottiresistenssiä tutkiva evoluutiomikrobiologi, joka uskoo, että luova yhteisö on avain ihmiskunnan suurten haasteiden ratkaisuun.
LinkedInFacebook
Johanna Ranta
hallituksen jäsen
Pieneläinsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri, jonka intohimo moniulotteiseen ajatteluun on kuljettanut globaalien terveyshaasteiden maailmaan.
LinkedInFacebook
Stiina Rasimus-Sahari
hallituksen jäsen
Elintarvikealalla työtä tekevä mikrobiologian tohtori ja valtiotietelijä, jolle ruoka ja sen kestävän tuotannon kaikki ulottuvuudet ovat sydäntä lähellä.
LinkedInFacebook
Enni Tuutti
hallituksen jäsen
Ympäristö- ja elintarvikehygieniaan suuntautuva hygieenikkoeläinlääkäri, jonka erityiskiinnostuksen kohteita ovat elintarviketurvallisuus ja elintarvikkeiden välityksellä ihmisiin tarttuvat taudit.
LinkedInFacebookTwitter
Heidi Vesterinen
hallituksen jäsen
Kansanterveyteen erikoistuva eläinlääkäri, joka haluaa kulkea juuri sinne, minne muut eivät ole vielä menneet.
LinkedInFacebook
Mariella Aalto-Araneda
hallituksen varajäsen
Eläinlääkäri, jonka tutkimusmatkalla villieläintaudeista ruoan turvallisuuteen ihminen on potilas, taudinaiheuttaja ja mahdollisuus muutokseen.
LinkedInFacebook