Vuoden 2019 hallitus

valittiin yhdistyksen syyskokouksessa 7.12.2018 ja siihen kuuluvat puheenjohtaja, kuusi varsinaista jäsentä sekä kolme varajäsen.

Jan Mattila
puheenjohtaja, rahastonhoitaja
Ekonomi ja ympäristöterveydenhuoltoon erikoistuva eläinlääkäri, jonka mielestä ratkaisu terveydenhuollon ongelmiin löytyy sosiaalisesti vastuullisesta yrittämisestä ja tietojärjestelmien tehokkaasta hyödyntämisestä.
LinkedInTwitterFacebook
Johanna Ranta
varapuheenjohtaja
Pieneläinsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri, jonka intohimo moniulotteiseen ajatteluun on kuljettanut globaalien terveyshaasteiden maailmaan.
Facebook
Johannes Cairns
sihteeri
Antibioottiresistenssiä tutkiva evoluutiomikrobiologi (FT), joka uskoo, että luova yhteisö on avain ihmiskunnan suurten haasteiden ratkaisuun.
LinkedIn
Minna Maunula
AMR-jaostovastaava
LinkedInFacebook
Enni Tuutti
jäsenvastaava
Ympäristö- ja elintarvikehygieniaan suuntautuva hygieenikkoeläinlääkäri, jonka erityiskiinnostuksen kohteita ovat elintarviketurvallisuus ja elintarvikkeiden välityksellä ihmisiin tarttuvat taudit.
LinkedInTwitterFacebook
Jenni Kaskela
viestintävastaava
Facebook
Mariella Aalto-Araneda
hallituksen jäsen
Eläinlääkäri, jonka tutkimusmatkalla villieläintaudeista ruoan turvallisuuteen ihminen on potilas, taudinaiheuttaja ja mahdollisuus muutokseen.
LinkedInFacebook
Jesse Vänttinen
hallituksen varajäsen
Mikrobiologian maisteriopiskelija, jota kiinnostaa mikrobiresistenssi ihmisympäristöissä.
LinkedInTwitterFacebook
Johanna Muurinen
hallituksen varajäsen
Antibioottiresistenssiä maatalousekosysteemeissä tutkiva agronomi (MMT), joka haluaa muistuttaa, että ihmiskunnan suurimmat haasteet eivät tottele tieteidenvälisiä rajauksia.
LinkedInTwitterFacebook
Heidi Vesterinen
hallituksen varajäsen
Kansanterveyteen erikoistunut eläinlääkäri (DACVPH, MPH), joka haluaa kulkea juuri sinne, minne muut eivät ole vielä menneet.
LinkedInFacebook