Vuoden 2020 hallitus

valittiin yhdistyksen syyskokouksessa 20.12.2019 ja siihen kuuluvat puheenjohtaja, kuusi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä.

Johanna Muurinen
puheenjohtaja

Antibioottiresistenssiä maatalousekosysteemeissä tutkiva agronomi (MMT), joka haluaa muistuttaa, että ihmiskunnan suurimmat haasteet eivät tottele tieteidenvälisiä rajauksia.

LinkedInTwitterFacebook
Jesse Majlander
varapuheenjohtaja

Mikrobiologian maisteriopiskelija, jota kiinnostaa mikrobiresistenssi ihmisympäristöissä.

LinkedInTwitterFacebook
Jan Mattila
rahastonhoitaja

Ekonomi ja ympäristöterveydenhuoltoon erikoistuva eläinlääkäri, jonka mielestä ratkaisu terveydenhuollon ongelmiin löytyy sosiaalisesti vastuullisesta yrittämisestä ja tietojärjestelmien tehokkaasta hyödyntämisestä.

LinkedInTwitter
Johannes Cairns
sihteeri

Antibioottiresistenssiä tutkiva evoluutiomikrobiologi (FT), joka uskoo, että luova yhteisö on avain ihmiskunnan suurten haasteiden ratkaisuun.

LinkedIn
Minna Maunula
AMR-jaostovastaava

Mikrobiologian maisteri, jota kiinnostaa tieteen popularisoinnin ja denialismin tuomien haasteiden lisäksi antimikrobiresistenssi, ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen.

LinkedInFacebook
Enni Tuutti
jäsenvastaava

Eläinlääkäri, jonka erityiskiinnostuksen kohteita ovat mikrobiologinen elintarviketurvallisuus, zoonoosit ja luonnon biodiversiteetin vaaliminen.

LinkedInTwitterFacebook
Jenni Kaskela
viestintävastaava
Facebook
Mariella Aalto-Araneda
varajäsen

Eläinlääkäri, jonka tutkimusmatkalla villieläintaudeista ruoan turvallisuuteen ihminen on potilas, taudinaiheuttaja ja mahdollisuus muutokseen.

LinkedInTwitter
Heidi Vesterinen
varajäsen

Kansanterveyteen erikoistunut eläinlääkäri (DACVPH, MPH), joka haluaa kulkea juuri sinne, minne muut eivät ole vielä menneet.

LinkedInFacebook